• Вы находитесь здесь:

  • Главная
  • Новости
  • 73 річниця з Дня створення Товариства "Знання" України

73 річниця з Дня створення Товариства "Знання" України

2021-01-16

/Files/photogallery/2/P3170076.JPG

16 січня відзначається 73 річниця з дня заснування Товариства «Знання» України. За ці роки Товариством було здійснено дуже багато різноманітних просвітницьких заходів. Були прочитані тисячі актуальних лекцій, успішно видавалась освітньо-інформаційна література, проводились цікаві виставки та екскурсії. За останні роки значно активізувалась діяльність багатьох членів Товариства в Інтернеті.

Правління республіканського Товариства «Знання» налагодило досить успішну просвітницьку роботу у всіх великих регіонах України. За останнє десятиріччя значно згуртувались ряди членів Товариства та їх потенціальних поціновувачів. На жаль довгий карантин та масковий режим дещо зменшили активність окремих членів Товариства, однак зросла просвітницько-інформаційна діяльність членів на багатьох сайтах Інтернету та в окремих телефонних розмовах. Сучасні інформаційно-освітні заклади Товариства мають необхідний потенціал для досягнення значних змін - покращення знань, навичок і компетентності своїх постійних слухачів заради їх успішної подальшої громадської діяльності на благо України.

Досить активну творчо-просвітницьку діяльність проводить одеське Товариство «Знання та вміння» (ТВЗ), якому недавно виповнилося вже 22 роки. Члени правління Товариства направляють роботу свого активу на пошук нових та актуальних знань, постійно займаються удосконаленням головного офісу та представництва на вулиці Мечникова, ведуть значну інформаційно-консультативну роботу, проводять значну просвітницько-консультативну діяльність. Члени ТЗВ активно читають лекції, проводять бесіди та екскурсії, виступають з доповідями про свою науково-творчу діяльність, приймають участь у багатьох конференціях та виставках, постійно займаються удосконаленням свого організаційно-творчого потенціалу.

До Нового року та дня Товариства «Знання» України його члени всіх регіонів роблять різні значні подарунки. Так, наприклад, наша лектор-художниця та дизайнер широкого профілю М.А. Діброва разом зі своїми діловими партнерами представили для ТЗВ дуже оригінальній та досить цінний цикл своїх творчих робіт. На їх базі в головному офісі одеського Товариства «Знання та вміння» на Спірідонівській, 8 спільними зусиллями була створена дуже гарна та постійно діюча виставка-експозиція «Сучасне ексклюзивне мистецтво Марії Ді». Багато глядачів, які побачили ці картини, були дуже задоволені цими чудовими роботами й мали значне бажання їх придбати для своїх картинних галерей та для міжнародних виставок. Відкрита в офісі ексклюзивна художня виставка постійно радує багатьох наших знаних поціновувачів та шанувальників елітарного мистецтва. Художниця-новатор дає початкові майстер-класи подальшого розвитку сучасного креативного мистецтва, яке ще не всі оптимально сприймають у відповідній мірі. Телефон 067-499-19-06.

Основними напрямками сучасної творчої діяльності Товариства є: збір та аналіз оперативної інформації, розробка ефективних просвітницьких проектів, підтримка діяльності найбільш активних членів ТЗВ, фотографування знакових явищ Одеського регіону, подальший розвиток ефективної психолого-економічної діяльності, стимулювання ефективної просвітницької діяльності, постійний пошук ділових та доброзичливих партнерів, досягнення постійного миру в країні та подальший розвиток стратегічного партнерства, високий рівень успішної соціальної діяльності ТЗВ, експертна оцінка сучасних соціально-економічних відносин в Одеському регіоні, редагування сайтів Товариства «Знання» тощ

Правління Товариства «Знання та вміння» бажає всім багато радості, счастья, творчої наснаги, всіляких благ, успішного досягнення всіх своїх цілей. Хай завжди будуть здорові всі ваші рідні та близькі люди.

Кол-во просмотров: 192

Комментарии