• Вы находитесь здесь:

  • Главная
  • Новости
  • Нагородження переможців першого фотоконкурсу імені М. Рибака

Нагородження переможців першого фотоконкурсу імені М. Рибака

2020-12-24

/Files/photogallery/1/P1010040.JPG

24 грудня 2020 року в редакції відомої одеської газети "Порто-франко" відбулося очікуване урочисте вручення заслужених нагород переможцям першого міжнародного фотоконкурсу імені відомого одеського фотомайстра Михайла Рибака в ряді номінацій. Усі лауреати фотоконкурсу отримали відповідні дипломи лауреата і набори книжок від Аркадія Рибака та кепки від газети Вечірня Одеса. Одним із успішних лауреатів фотоконкурсу став голова правління одеського Товариства «Знання та вміння» Анатолій Дібров, який активно висвітлює різноманітну соціально-економічну діяльність Одеського регіону. Всіх лауреатів фотоконкурсу щиро поздоровив з колегою із газети Вечірня Одеса редактор газети «Порто-франко» Аркадій Рибак, та побажав всім подальших творчих успіхів, а також ознайомив присутніх з різними експонатами раритетною фототехнікою.

На Одещині з давніх часів добре розвивається фотомистецтво. В регіоні діє багато різних фотоклубів та об’єднань фотографів. В Одесі досить часто проводяться чудові фотовиставки. Одеські фотографи часто отримують високі нагороди на різних міжнародних фотофорумах. Однак в регіоні ще не має необхідної підтримки фотографам громадських організацій з боку місцевої влади на висвітлення його трудових досягнень та природної краси, а є ще й відповідний супротив.

Правління Товариства «Знання та вміння» висловлює всім організаторам щиру вдячність за успішне проведення першого фотоконкурсу імені Михайла Рибака та рекомендує зробити його традиційним, а також більш коректно висвітлювати діяльність окремих його лауреатів. Владі та гарним меценатом слід всіляко підтримувати місцевих фотоаматорів, особливо із громадських організацій, щоб вони могли більш активно висвітлювати значні досягнення та красу рідного краю.

Кол-во просмотров: 248

Комментарии