Товариству "Знання та вміння" 22 роки

2020-10-29

/Files/photogallery/1/P1010034.JPG

29 жовтня виповнюється 22 роки з дня створення одеського Товариства «Знання та вміння» (ТЗВ). Це відома громадсько-просвітницька організація, яка займається різноманітною освітньо-творчою діяльністю. Постійно інформує громадський загал про різноманітні явища, які проходять в Одеському регіоні та світі.

За роки діяльності Товариства, його членами в свій час було досить багато активних людей. Це студенти різних вузів, викладачі, творча інтелігенція, домогосподарки, пенсіонери тощо. Так, наприклад, поетеса-домогосподарка Олександра Діброва видала при підтримці правління ТЗВ збірку своїх гарних віршів «Громадська лірика» присвячену діяльності нашого Товариства. Члени правління ТЗВ постійно друкують різноманітні підручники, посібники, монографії, словники, задачники, спогади, філософічні роздуми, методичні вказівки, гумористичні збірники тощо. Активно поповнюються сайти Товариства новою корисною інформацією. Члени ТЗВ постійно збирають та аналізують досить цікаву та корисну інформацію і виставляють її на сайті Товариства «Знання» України. Виступають з лекціями та доповідями на різних заходах, постійно покращують свій науковий та освітній потенціал, відвідують важливі культурно-просвітницькі заходи регіону. Поступово розвиває свою діяльність спеціалізований Центр по підвищенню психолого-економічної кваліфікації, який значно стимулює творчий потенціал всіх своїх слухачів, особливо у тих хто цього сильно бажає.

Товариство «Знання та вміння» постійно дає об’єктивну інформацію в своїх ЗМІ про окремі явища, які проходять в Одеському регіоні, організовує зустрічі з діловими людьми, створює різноманітні організаційно-творчі об’єднання невеликого формату, розвиває народну дипломатію, займається організаційно-творчою підтримкою деяких громадських організацій, які досить дружні до нас, покращує матеріальну базу ТЗВ та розширює його потенціал, стимулює успішні дружньо-ділові відносини, проводить акредитацію активних шанувальників нашого Товариства, виконує всі свої статутні положення, формує позитивний образ сучасної науково-просвітницької діяльності, пропагує здоровий та ефективний спосіб життя, активно та всіляко підтримує діяльність Асоціації ветеранів Товариства "Знання та вміння" (мобільний телефон 067-499-19-06).

Члени та шанувальники Товариства «Знання та вміння» до дня його створення роблять різні творчо-благодійні внески в його подальшу багатогранну та корисну діяльність. Так, наприклад, молоді та талановиті дизайнери з архітектурно-дизайнерська студія «МАД» подарувала ряд своїх чудових та оригінальних картин, за що їм велика подяка. Це дало можливість створити невеличку виставку цих картин в головному офісі Товариства.

Щиро бажаємо всім шанувальникам нашого Товариства «Знання та вміння» міцного здоров’я, вдачі, благополуччя, подальшої невичерпної енергії, нових великих звершень, всіляких радостей, достатків, мирного неба, гарного настрою, та хай завжди успішно збуваються всі ваші творчо-побутові бажання.

Кол-во просмотров: 303

Комментарии