До нових актуальних знань

2020-08-31

/Files/photogallery/2/935679910[1].jpg

1 вересня у багатьох країнах світі відзначається День знань, який поступово розтягується майже на цілий рік. Знання людини динамічні, вони весь час змінюються, доповнюються й виправляються, а часто й забуваються. Однак людина має здатність обмінюватися знаннями, збагачувати свої знання за рахунок знань інших людей та системного навчання в різних науково-освітніх закладах. Сучасні знання потребують постійного оновлення та вдосконалення. Кожній людині властиво навчатися й навчати. Так постійно виробляється нові знання в усього людства. Передача знань може здійснюватися усно, тобто від однієї людини до іншої, або іншими способами комунікації, зокрема з використанням письма, Інтернету, лекцій, конференцій, бесід тощо. Значний вклад в поширення нових ефективних знань вносить Товариство «Знання». Активісти українського Товариства «Знання» проводять досить велику просвітницьку роботу по покращенню інформаційно-освітньої діяльності та подальшого розвитку науково-творчого потенціалу. Постійне поглиблення знань, особливо психолого-просвытницьких, дуже необхідно для сучасних спеціалістів-управлінців та керівників фірм, які працюють з багатьма людьми та значною матеріально-технічною базою. Це дає їм можливість робити більш достовірні прогнози та успішно розвивати свою господарську діяльність. Нові знання дають можливість значно покращити діловий потенціал керівництва кожної фірми та поліпшити інформаційно-аналітичну базу багатьох її керівників. Неграмотними людьми 21 століття будуть не ті, хто не вміє читати та писати, а ті хто не вміє вчитися та переучуватися. Крах освіти це також і крах людини. Спеціалісти відзначають, що капіталовкладення в освітню діяльність на протязі всього життя кожної активної людини є для неї найбільш ефективними та корисними. Нові знання дають можливість більш успішного розуміння діючих процесів, як в окремій фірмі, так і в країні в цілому.

Нинішнє керівництво Товариства «Знання» України (академік В.Г. Кремень, професор В.І. Кушерець, В.А. Глушко) та наші просвітницькі ЗМІ досить успішно організовують в країні сучасну культурно-просвітницьку діяльність та сприяють значному покращенню освітнього потенціалу у всіх своїх старанних слухачів.

Одеське Товариство «Знання та вміння» (ТЗВ) як самостійна громадсько-просвітницька організація, яка діє на взаємовигідній основі, активно займається різноманітною діяльністю в своєму регіоні та для багатьох своїх членів із інших регіонів світу передає взаємовигідну інформацію через Інтернет. Постійно проводиться детальний аналіз з психолого-економічної діяльності окремих особистостей та організацій. Висвітлюються значні форуми та зібрання, які часто проводяться в нашому регіоні. Консультує по окремих питаннях зацікавлених осіб, особливо причетних до діяльності нашого Товариства. Організовує різноманітні семінари, бесіди та екскурсії по місту. Інформує на своїх сайтах зацікавлених осіб про різні соціально-економічні явища, які проходять в нашому регіоні. Займається підкормкою бездомних тварин. Здійснює підтримку діяльність ряду організаційно-творчих проектів в одеському регіоні.

Правління ТЗВ під керівництвом к.е.н. докторанта Анатолія Діброва постійно працює над покращенням своєї аналітико-просвітницької діяльності, займається пошуком нових науко-достовірних знань. Постійно організаційно підтримує своїх друзів та колег. Надає необхідні консультації та поради. Проводить окремі освітні курси та бесіди для багатьох зацікавлених осіб. Старається досить економно та ефективно розвивати всю свою організаційно-творчу діяльність. Планується створити дієвий Благодійний фонд розвитку Товариства «Знання та вміння» для подальшого покращення розвитку його організаційно-творчої діяльності.

Усім, хто починає отримувати нові поглибленні знання бажаємо успішно досягти своєї мети в житті, знайти добрих та надійних друзів-партнерів. Ніколи не зупинятися на дорозі Знань, вона цікава, корисна і по-справжньому нескінчена.

Кол-во просмотров: 292

Комментарии