З 76-ю річницею з дня визволеня Одеси

2020-04-10

/Files/photogallery/1/P2233454.JPG

10 квітня громадськість в Одесі поетапно і урочисто відмітила 76-ту річницю з дня визволення славного міста від фашистських загарбників та гідно вшанувала пам’ять загиблих. Були відмічені та заохочені причасні до цієї героїчної події люди.

Керівництво Одеського правління Товариства «Знання та вміння» (ТЗВ) в період карантину проводить окремі індивідуальні бесіди-консультації з багатьма своїми активістами по подальшому розвитку організаційно-творчої діяльності і займається пошуком відповідних фінансових ресурсів для підтримки та впровадження своїх нових інноваційно-творчих проектів.

В офісі ТЗВ постійно проводиться наладка окремих технічних засобів та ведуться значні роботи по розширенню зв’язків зі своїми членами через Інтернет. У нас є більш ніж 4300 друзів в ФБ і досить часто відмічається діяльність найкращі з них. Постійно надається оперативна інформація зацікавленим особам про сучасну діяльність в Одеському регіоні та у світі в цілому. Активно впроваджуються для членів Товариства передові науково-освітні знання та подаються цікаві факти. Розвивається креативне мислення по відношенню до сучасної дійсності та розширюється інноваційно-творча діяльність. У місті йде висадка рослин, особливо багаторічних.

Жителі міста Чорноморська також в цей час відмітили 47-у річницю з дня заснування свого чудового портового міста.

На жаль через карантин не відбувся анонсований на цей день річний загальний збір співвласників приватного акціонерного товариства Одеський портовий холодильник який було призначено на 13 годину в ДК Лесі Українки. Слід відмітити, що в період карантину ще не всім незаможним громадянам регіону надається необхідна благодійна допомога для нормального його проведення.

Бажаємо всім посмішок, щастя, радості, удачі, хороших новин, гарного настрою, добра, щастя. А любов і розуміння близьких людей нехай будуть тією опорою, яка допоможе подолати будь-які випробування в цей нелегкий час!

Кол-во просмотров: 310

Комментарии