Дипломатична ярмарка на Морвокзалі

2019-12-07

/Files/photogallery/1/на флешку.png

7 грудня в Одесі на Морвокзалі при активній підтримці ряду громадських та державних організацій міста відбувся 9-тий Різдвяний Дипломатичний ярмарок.

У його програмі були:

• Представлені традиційні страви національних кухонь та кондитерські вироби 30 країн світу від всіх одеських дипломатичних місій та міжнародних організацій.

• Оригінальні сувеніри, косметика, новорічні прикраси та лотереї.

• Концерти етнічних колективів.

• Творчий та всеосяжний розвиток народної дипломатії, а та окреме ділове спілкування.

Цілю цього благодійного ярмарку був збір коштів для купівлі необхідного обладнання для дитячої лікарні та пологового будинку. На ярмарці було представлено досить багато різноманітної та красочних проспектів різних країн та міжнародних організацій.

На наш погляд найбільш успішно представили свою презентаційно-кулінарну діяльність Норвежське посольство, Сірійське, Кіпрське, Молдавське та Турецьке консульства.

Общими усилиями удалось собрать в два раза больше средств, чем за предыдущие годы, а именно 400 тыс. грн. Это позволило закупить оборудование, как для областной детской больницы, так и для одной из городских.

Правління одеського Товариства «Знання та вміння» щиро бажає всім учасникам 9-го Різдвяного Дипломатичного ярмарку подальших досягнень та всіляких успіхів у своїй роботі.

На изображении может находиться: 2 человека, люди стоят
На изображении может находиться: 4 человека, люди улыбаются, люди стоят, еда и в помещении
Кол-во просмотров: 286

Комментарии